mobilyalı kiralamalar konut piyasası Ankara Evodak konaklama hizmetleri



Mobilyalı kiralamalar konut piyasası üzerinde önemli bir etkiye sahiptir, ancak bunlar herkes için değildir. Mobilyaların kiralarına dahil edilip edilmeyeceğini tartışan ev sahipleri, mobilyaların çalınıp çalınmayacağını merak edebilirler mi? Kiracılar kasıtlı olarak mobilyaya zarar verir mi? Başlangıç maliyetleri neye benziyor?

İyi haber şu ki, zamanla mobilyalı kiralamalar kendileri için ödeme yapma eğilimindedir. Öyle olsa bile, ne tür bir alana girdiğinizi bilmeniz için uygulamanın artılarını ve eksilerini göz önünde bulundurmak iyidir.

Mobilyalı Kiralama Sunmanın Artıları ve Eksileri

Kişisel konutunuz için mobilya satın almak yorucu olabilir. Birkaç düzine lot vermeye çalışmak, bütçesel olduğu kadar stilistik bir meydan okuma gibi hissedebilir.

Bununla birlikte, başlangıç bütçenizi göz önünde bulundurarak bir kiralık birim sağlamanın artılarını ve eksilerini tartabilirsiniz. Bu belirleyici faktörler şunları içerebilir:

Pro: Aylık Gelirinizi Artırabilirsiniz

Bir daire veya kiralık daire verdiğinizde, her ay kira için ne kadar ücret aldığınızı artırma fırsatınız olur. Belirli bir sayıyı bölgenizdeki konut piyasasına dayandırmak isterken, genellikle arazilerinizi çıplak bırakmış olmanızdan en az yüzde 30 daha fazla kira alabilirsiniz.

İlk gelirinizin yukarıda belirtilen mobilyalarınızı satın alma ve geri yükleme maliyetini telafi edebileceğinden emin olun ve partinizin yatırım getirisi sizin lehinize dönecektir.

Pro: Mülklerinizi daha iyi Pazarlayabilirsiniz

Mobilyalı kiralamaların gösterilmesi, kiracılara sahip olduğunuz alanı nasıl kullanabilecekleri konusunda daha iyi bir fikir verme eğilimindedir. Mobilyalı dairenizin fotoğraflarını web sitenizde paylaşırsanız ve mallarınızı düzenlemek için farklı stratejiler sunarsanız, kiracılara ne tür bir mülkünüz olduğunu daha iyi bildirebilirsiniz. Dairenizle ilgili çitin üzerindeki taraflar, onu kullanıma sunduğunu görebilir ve tekliflerinize daha coşkuyla yatırım yapabilir.

Pro: Daha Geniş Bir Kiracı Kitlesine Hitap Ediyorsunuz

Mobilyalı bir dairede yaşamayı tercih eden birden fazla kiracı türü vardır. Üniversite öğrencileri, aksesuarlı daireleri beğenen en tanınmış demografiler arasındadır. Ancak, lotlarınızı iş dünyasındaki kişilere veya üç ila altı ay arasında konaklama arayan taraflara da pazarlayabilirsiniz. Bunu akılda tutarak, mobilyalarınızı temiz ama temasız tutun. Bir renk şemasını benimseyebilirken, tek bir demografiye hitap eden bir alan yaratmaktan kaçınmaya çalışın. Alanınız ne kadar çok yönlü olursa, turlara o kadar fazla potansiyel kiracı çekeceksiniz.

Con: Başlangıç Maliyetleriniz Ortalamanın Üzerinde Olacak

Birkaç düzine daire için mobilya, özellikle kaliteli mobilya satın almak ucuz değildir. Seçtiğiniz mülke ilk yatırım yaptığınızda bütçenizi izlemeniz gerekir, böylece partinin size kaç mobilyaya mal olacağını daha iyi tahmin edebilirsiniz. Kira, bu maliyetleri geri almanıza yardımcı olsa da, yatırım dünyasına ilk giren herkes için önemli bir engel olabilir.

Con: Kiracılar Eşyalarınıza Zarar Verebilir

Kiralarınızda sakinlerinizin belirli davranışsal beklentilerini özetleyebilseniz de, kiracıların veya evcil hayvanlarının mobilyalarınıza zarar verme olasılığı her zaman vardır. Hasarlı bir arsayı yeni bir kiracıya kiralamadan önce, söz konusu hasarı değiştirmeniz veya onarmanız gerekir. Bunu yapmak için bir konut sakininin güvenlik depozitosunu kullanma şansınız var, ancak yine de bir dairenin genel onarımlarında para kaybedebilirsiniz.

Mobilyalarınızı Korumak

Geçmişte mobilyalı kiralık evler sunmayı düşündüyseniz, fikrinizi değiştiren bazı yaygın engeller olabilir. Örneğin kiracı hırsızlığı ve hasarı, genellikle sizin ve artan arsa değeri arasında duran en büyük iki barikattır.

Neyse ki, her kiracının dairelerini haftalık olarak denetlemeden mobilyalarınızı korumanın bazı kolay yolları vardır. Yapabilirsin:

* Öğelerin bir envanterini oluşturun

* Kiracıların referans için daire envanterinize erişmesine izin verin

* Lottan yüksek değerli öğeleri kaldırın

* Dayanıklı ama uygun fiyatlı ev eşyalarına yatırım yapın

* Kira sözleşmeleri imzalandıktan sonra kiracıları değiştirme ücretleri hakkında bilgilendirin

Mobilyalı bir daire için etkili bir kiralama oluşturma konusunda endişeleriniz varsa, bölgenizdeki bir konut avukatına başvurun. İkiniz, kiralık mobilyalarla ilgili politikalarınızın ve işinizin diğer tüm unsurlarının sağlam olduğundan emin olmak için birlikte çalışabilirsiniz.

Bir Daire Nasıl Döşenir

Arazinizdeki bazı daireleri döşemeye karar verirseniz, bazı ipuçları ve püf noktaları süreci basitleştirebilir. Başlamak için, her odanın ihtiyaç duyduğu temel unsurların bir listesini yapmak isteyeceksiniz. Mobilyalarınızla aşırıya kaçmayın, ancak yaşam alanlarınızın rahat olduğundan, yatak odalarının temiz olduğundan ve mutfakların standart ve misafir kullanımı için donatıldığından emin olun.

Bugün Kiralık Birimlerinize Değer Katın

Mobilyalı bir kiralama, aksi takdirde mülkünüzle ilgili çitin üzerinde olabilecek sakinleri çekmenize yardımcı olabilir. Bölgenizdeki mobilya emlakçılarıyla çalışabiliyorsanız, partinizin artan kirası genellikle bu başlangıç maliyetlerini ödeyebileceğinden, bu süreç nispeten ucuz olabilir.

  




Nasuh Akar Mah. 1400 Sok No: 16/3 Balgat Çankaya / ANKARA

Tel : +90 312 285 60 05

Gsm / Whatsapp Turkish / English : +90 532 424 93 73

Gsm / Whatsapp Arabic : +90 549 285 60 05

bilgi@evodak.com

http://www.evodak.com







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

العقارات الموْثثه في انقرة ايفوداك لخدمات الاقامة السكنية